008-SHQIPERIA DREJT BASHKIMIT EUROPIAN DHE POLITIKA AGRARE E PERBASHKET

April 26, 2013 Ekonomi  Asnjë koment

Autori: Bekim Mema

Dorëzuar

Universitetit Europian të Tiranës

Departamentit të Ekonomikut

Në përmbushje të detyrimeve për Diplomën Master Shkencor në Administrim Biznisei, Ekonomi Europiane

 

Me...

Lexo më shumë

006-Drejtime te Reja te Amvisimit te RRezikut te Paster Sistemik

April 9, 2013 Ekonomi  Asnjë koment

“DREJTIME TË REJA TË AMVISIMIT TË RREZIKUT TË PASTËR SISTEMIK”

  

Lexo më shumë

005-Procesi i Kreditimit dhe Sistemi Bankar ne Shqiperi

April 9, 2013 Ekonomi  Asnjë koment

FAKULTETI I EKONOMISË

 

Lexo më shumë

004-Aktiviteti kreditues dhe rreziku i kredise ne shqiperi

April 7, 2013 Ekonomi  10 komente

Përmbajtja

 

Lexo më shumë

003-Mbikqyrja dhe rregullimi i sistemit bankar ne shqiperi

April 7, 2013 Ekonomi  Asnjë koment

PERMBAJTJA

Lexo më shumë

002-Inflacioni Dhe Politika Monetare

April 7, 2013 Ekonomi  Asnjë koment

002-Inflacioni dhe Politika Monetare

Lexo më shumë

Si te Blini temen qe deshironi.

March 31, 2013 Informacione  Një koment

Temat qe shihni jane ne shitje nga student te diplomuar, tek te cilat ju mund te konsultoheni per te patur nje ide te temes te cilen deshironi te pergatisni.

Nese dhe ju jeni diplomuar mund te publikoni temen tuaj.

Cdo teme kushton 3.000 lek ku pagesa behet ne llogarine bankare e cila 50% i jepet studentit te diplomuar i cili ka krijuar temen.

Nese ju intereson te blini temen atehere duhet te beni nje derdhje me pare tek Intesa San Paolo per shumen e caktuar duke specifikuar kodin e temes (psh 008 per SHQIPERIA DREJT BASHKIMIT EUROPIAN DHE POLITIKA AGRARE E PERBASHKET) dhe pasi na beni te ditu...

Lexo më shumë

A1-Vazhdimesia e Biznesit & Rigjenerimi nga Katastrofat

March 31, 2013 Informatika  Asnjë koment

A1-Vazhdimesia e Biznesit & Rigjenerimi nga Katastrofat

Per...

Lexo më shumë

001-Modernizimi i arsimit dhe formimit profesional ne shqiperi, baze per rritjen e punesimit rinor.

March 31, 2013 Ekonomi  3 komente

001-Modernizimi i arsimit dhe formimit profesional ne shqiperi, baze per rritjen e punesimit rinor.

Lexo më shumë